مهاجرت به کانادا : اقامت کانادا

مهاجرت به کانادا :معرفی بهترین روشهای مهاجرت به کانادا و شرایط مهاجرت به کانادا 2018 گرفتن اقامت کانادا

مهاچرت به کانادا

Written on 05/12/1396, 05:40 by مهاجرت به کانادا با ما
بهترین-کشورهای-اروپایی-برای-ادامه-تحصیلبهترین کشور برای ادامه تحصیل بسیاری از دانشجویان برای ادامه تحصیل دست به مهاجرت می زنند که در این راستا با توجه به افزایش دلار در کشور مان در سالهای اخیر...
Written on 02/12/1396, 09:40 by مهاجرت به کانادا با ما
ویزای-توریستی-کاناداویزای توریستی کانادا Visitor Visa یکی از روشهای مهاجرت به کانادا که شاید به شما در زمینه اطلاعات گرفتن و درک زندگی بهتر در کانادا کمک کند سفر موقتی به...
Written on 27/11/1396, 06:06 by مهاجرت به کانادا با ما
بورسیه-های-کارشناسی-دانشگاه-ویکتوریای-کانادا-2018بورسیه های کارشناسی دانشگاه ویکتوریای کانادا 2018 اگر قصد مهاجرت تحصیلی به کانادا را دارید شاید این خبر برایتان مفید باشد : 💠اعلام بورسیه های کارشناسی...
Written on 15/11/1396, 09:30 by مهاجرت به کانادا با ما
مهاجرت-به-کانادا-از-طریق-کارمهاجرت به کانادا از طریق کار شغل یعنی داشتن مهارتی که برای شما درامد زایی می کند. هر کسی در هر جای این دنیا بخواهد روزگار خویش را سپری کند و زندگی خوبی...
Written on 11/11/1396, 04:58 by مهاجرت به کانادا با ما
امتیازبندی-مهاجرت-به-کانادا-۲۰۱۸امتیازبندی مهاجرت به کانادا ۲۰۱۸ سیستم امتیازبندی کانادا در سال جدید به چه نحویست؟ چه آیتمی بیشترین امتیاز را به خود اختصاص میدهد؟ امتیازات و ورود به...

مهاجرت به کانادا | 2017-2018 جدیدترین و سریعترین روشهای مهاجرت

مهاجرت به کانادا با Express Entry

مهاجرت به کانادا با Express Entry

مهاجرت اسان وسریع به کانادا : یکی از سیستمهای جدید مهاجرت به کانادا که در سال 2015 بخاطر درخواست های زیاد توسط سیستم مهاجرت کانادا ایجاد شد 

Express Entry بود که برای سریع تر شدن مراحل مهاجرت مهاجرین به کانادا مورد استفاده قرار گرفت که می توانید در ادامه این بخش آنرا مطالعه کنید :

 

 

آیا تا کنون به کانادا فکر کرده اید؟ آیا تا به حال فکر مهاجرت به کانادا در ذهنتان خطور کرده است؟ آیا می دانستید مهاجرت به کانادا دیگر یک رویا نیست؟ آیا می دانید چگونه می توان به کانادا مهاجرت کرد؟ آیا می دانید مهاجرت به کانادا از چه روش هایی امکان پذیر است؟ آیا میدانید مهاجرت به کانادا آسان تر از قبل شده است؟ آیا می دانید گروه مشاوران ما در  زمینه مهاجرت به کانادا با آگاهی کامل از روش های مهاجرتی به کانادا آماده ارائه مشاوره به شما دوستداران و علاقمندان به مهاجرت می باشند؟

درباره کانادا

کانادا شمالی ترین کشور در قاره ی آمریکا می باشد که با 9984640 کیلومتر مربع مساحت ازشرق به اقیانوس اطلس از غرب به اقیانوس آرام و از شمال به اقیانوس منجمد شمالی و از جنوب به کشور آمریکا گسترده است. دومین کشور بزرگ جهان و چهارمین کشور پهناور دنیا از نظر مساحت خشکی محسوب می شود. مرز مشترک کانادا با ایالات متحده بلندترین مرز زمینی در جهان است. پایتخت کانادا، اتاوا و بزرگترین شهر آن تورنتو می باشد. کانادا متشکل از ده استان فدرال و سه قلمرو می باشد. حکومت کانادا دموکراسی پارلمانی فدرال و پادشاهی مشروطه است که ملکه الیزابت دوم پادشاه کانادا، دیوید جانستون فرماندار کل و جاستین ترودو نخست وزیر آن می باشد. اقتصاد کانادا از تنوع بسیاری برخوردار است و کانادا یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است که در میان ده کشور اول تولید کننده در جهان قرار می گیرد. موادغذایی، کاغذ، صنایع شیمیایی، نفت، چوب و تولیدات فلزی از جمله تولیدات کشور کاندا می باشند. در بورس نیز کانادا در میان ده کشور اول دنیا قرار دارد. در دو استان کبک و انتاریو شرکت های تولیدی بسیاری فعالیت می کنند. کانادا از نظر آب و هوایی سرد و در بیشتر مناطق قطبی است البته در مناطق جنوب غربی معتدل است. در زمینه بهداشت و درمان در کانادا می توان اظهار داشت که امکانات بطور مساوی در اختیار شهروندان قرار می گیرد و کلیه هزینه های درمان به استثنای دارو در کشور کانادا رایگان می باشد. کانادا از لحاظ فرهنگ بسیار متنوع است بطوریکه بیش از 200 فرهنگ را در خود جای داده است. با توجه به این مسئله کانادا بهترین مکان برای مهاجرت است و نزدیک به نیمی از جمعیت کشور کانادا را انگلیسی ها و فرانسوی ها و نیمی دیگر از ان را مردمان کشورهای دیگر تشکیل می دهند. کانادا با بیش از 300000 مهاجر در سال یکی از مهاجرپذیرترین کشورهای دنیا می باشد.

اداره مهاجرت و شهروندی کانادا در 27 مارچ 2015 با استفاده از یک سیستم جدید اینترنتی اقدام به پذیرش مهاجران کرده است و سیستم اکسپرس انتری تنها به دلیل در خواست های بیش از حد متقاضیان برای مهاجرت به کانادا گردآوری شده تا امر رسیدگی به پرونده های مهاجران را تسریع بخشد. این سیستم که اکسپرس انتری (Express Entry) یا ورود سریع نام دارد بگونه ای طراحی شده که مهارت های افراد را می سنجد. سیستم اکسپرس انتری به کارفرمایان کانادایی اجازه می دهد تا بنا به درخواست و کمبود نیروی کار در کانادا، نیروی کار خود را از میان متقاضیان اکسپرس انتری انتخاب نموده و با فرستادن دعوتنامه برای متقاضیان نیروی کار مورد نیاز خود را جذب نمایند. علاوه بر کارفرمایان، دولت های فدرال، دولت های استانی و منطقه ای کانادا نیز می توانند از طریق سیستم اکسپرس انتری بخشی از مهاجران مورد نیاز خود را تامین نمایند. مشاغل واجد شرایط در سیستم اکسپرس انتری طوری طراحی شده اند که اداره مهاجرت  بر اساس یک لیست خاص اقدام به جذب متقاضی نمی کند بلکه متقاضیان می بایست دارای مشاغلی باشند که لیست مشاغل طبق بندی شده اداره ی کار و منابع انسانی کانادا-که تحت کدهای تعریف شده A,B,O,.. می باشند-قرار بگیرند. سیستم اکسپرس انتری در واقع بانک مشاغل جدید کانادا می باشد و تلاش می کند تا مراحل مهاجرت را برای متقاضیان ساده تر و سریع تر کند. سیستم اکسپرس انتری برای مدیریت درخواست های اقامت دائم تحت سه روش مهاجرتی اقتصادی فدرال استفاده می شود، که شامل مهاجرت نیروهای متخصص و ماهر فدرال(اسکیل ورکر)، مهاجرت پیشه وران و تجار ماهر فدرال، گروه کارآزموده کانادایی می باشد.

مهاجرت به کانادا با Express Entry

سیستم اکسپرس انتری شامل دو مرحله می باشد.

در مرحله اول که تکمیل فرم و جمع آوری اطلاعات مقدماتی متقاضی می باشد متقاضی باید نسبت به ایجاد پروفایل خود به روش آنلاین که توسط خود متقاضی یا وکیل وی انجام می شود از طریق وب سایت مهاجرت به آمریکا اقدام نماید. با پاسخگویی به سوالات مربوطه درباره دانش و مهارت های شغلی، سوابق شغلی، دانش زبان، تحصیلات و سن و موراد دیگر مورد ارزشیابی قرار می گیرد. اگر شما واجد شرایط باشید یعنی در یکی از سه روش مهاجرتی اقتصادی فدرال انتخاب شده باشید وارد مرحله بعد خواهید شد که مرحله ای رقابتی می باشد. لازم به ذکر است که افرادی که دارای دعوتنامه از کانادا می باشند و یا از طریق برنامه های استانی کانادا انتخاب شده باشند وارد مرحله بعد می شوند و افرادیکه فاقد چنین مسئله ای باشند شانس کمتری در ورود به مرحله بعد دارند اما برای افزایش شانس این افراد نیز راه دیگری وجود دارد. این افراد می بایست پروفایل دیگری را در وب سایت های مشاغل کانادا از قبیل Jobbank که متعلق به وزارت کار و منابع انسانی در کانادا می باشد ایجاد کرده تا شانس دریافت دعوتنامه را افزایش دهند. اگر باز هم موفق به دریافت دعوتنامه نشدند ادراه مهاجرت و شهروندی کانادا در مورد این متقاضیان تصمیم گیری خواهد کرد و این تصمیم فقط و فقط بر اساس پروفایل متقاضی می باشد.

در مرحله دوم افرادی حضور دارند که دارای بالاترین رتبه می باشند افرادی که موفق به ورود به این مرحله می شوند، از سوی اداره مهاجرت کانادا دعوت می شوند تا برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام نمایند. این متقاضیان بر اساس سیستم رتبه بندی فراگیر بر حسب امتیازاتی که در پروفایل خود کسب نموده اند رتبه بندی می شوند و دارندگان بالاترین امتیاز دعوت شده تا برای دریافت اقامت دائم کانادا اقدام نمایند. در زمان دریافت دعوتنامه متقاضیان تنها 60 روز فرصت دارند تا به صورت آنلاین تقاضای خود را برای اقامت ثبت نمایند. سایر متقاضیانی که موفق به ورود در مرحله دوم نشده اند می توانند تا 12 ماه در بانک اطلاعاتی باقی بمانند و اگر پس از گذشت این مدت باز هم انتخاب نشدند باید مجددا پروفایل جدیدی ایجاد کرده و تقاضای خود را ارسال کنند. این مسئله از افزایش بیش از حد تقاضاهای ارسالی جلوگیری می کند و روند رسیدگی به پرونده ها را تسریع می بخشد.

در سیستم اکسپرس انتری سیستم امتیاز بندی بدین صورت می باشد که متقاضی باید تا 1200 امتیاز کسب نماید که بین 460 تا 500 امتیاز برای عوامل انسانی متقاضی، 40 امتیاز برای عوامل انسانی همسر متقاضی، 600 امتیاز برای پیشنهادات شغلی یا گزینش از سوی استان های کانادا و 100 امتیاز برای مهارت های قابل انتقال متقاضی در نظر گرفته شده است. لازم به ذکر است که شرایط همسر در کسب امتیازات متقاضی تاثیر بیشتری نسبت به سابق خواهد داشت. 

مهاجرت به کانادا با Express Entry

در جدول های زیر اطلاعات دقیق تری نسبت به نحوه امتیازبندی آورده شده است.

 

فاکتور عوامل انسانی

سن

سن

متقاضی متاهل

متقاضی مجرد

کمتر از 18

90

99

19

95

105

20-29

100

110

30

95

105

31

90

99

32

85

94

33

80

88

34

75

83

35

70

77

36

65

72

37

60

66

38

55

61

39

50

55

40

45

50

41

35

39

42

25

28

43

15

17

44

5

6

45 و بیشتر

0

0

تحصیلات

سطح تحصیلات

متقاضی متاهل

متقاضی مجرد

کمتر از دیپلم

0

0

دیپلم دبیرستان

28 متقاضی- 2 همسر

30

دوره یکساله پس از دیپلم

84 متقاضی- 6 همسر

90

دوره دو ساله پس از دیپلم

91 متقاضی- 7 همسر

98

دوره سه ساله و یا بیشتر پس از دیپلم

112 متقاضی- 8 همسر

120

دو یا بیشتر از دو مدرک تحصیلی پس از دیپلم که حداقل یکی از آنها پس از اتمام دوره سه ساله باشد.

119 متقاضی-9 همسر

128

فوق لیسانس یا دوره تخصصی کارورزی

126 متقاضی- 10 همسر

135

دکترا

140 متقاضی- 10 همسر

150

مهارت زبان خارجی اول

سطح CLB

متقاضی متاهل

متقاضی مجرد

حداکثر امتیاز به ازاء هر مهارت زبان Lis

32 متقاضی – 5 همسر

34

سطح ۳ و کمتر

0

0

سطح 4

6 متقاضی – 0 همسر

6

سطح 5

6متقاضی – 1 همسر

6

سطح 6

8 متقاضی – 1 همسر

9

سطح 7

16 متقاضی – 3 همسر

17

سطح 8

22 متقاضی – 3 همسر

23

سطح 9

29 متقاضی – 5 همسر

31

سطح 10 و بالاتر

32 متقاضی – 5 همسر

34

مهارت زبان خارجی دوم

سطح CLB

متقاضی متاهل

متقاضی مجرد

حداکثر امتیاز به ازا هر مهارت زبان

6

6

سطح 3 و کمتر

0

0

سطح 4

1

1

سطح 5

3

3

سطح 6

6

6

تجربه کاری در کانادا

تعداد سال

متقاضی متاهل

متقاضی مجرد

کمتر از یک سال

0

0

1 سال

35 متقاضی – 5 همسر

40

2 سال

46 متقاضی – 7 همسر

53

3 سال

56 متقاضی – 8 همسر

64

4سال

63 متقاضی – 9 همسر

72

5 سال و بیشتر

70 متقاضی – 10 همسر

80

فاکتور مهارت های قابل انتقال

ترکیب تحصیلات و سطح زبان

CLB7وبالاتر در تمام مهارت های زبان

CLB9و بالاتر در تمام مهارت های زبان

کمتر از دیپلم

0

0

دوره پس از دیپلم یکساله یا بیشتر

13

25

دوره پس از دیپلم دو و یا بیشتر

25

50

 

ترکیب تحصیلات و تجربه کاری کانادایی

1 سال تجربه کانادایی

2 سال تجربه کانادایی

کمتر از دیپلم

0

0

دوره پس از دیپلم یکساله یا بیشتر

13

25

دوره پس از دیپلم دو و یا بیشتر

25

50

 

ترکیب سطح زبان و تجربه غیر کانادایی

CLB7وبالاتر در تمام مهارت های زبان

CLB9و بالاتر در تمام مهارت های زبان

فاقد تجربه کاری کانادایی

0

0

1 یا 2 سال تجربه کاری غیر کانادایی

13

25

بیش از 3سال تجربه کاری غیر کانادایی

25

50

 

ترکیب تجربه کانادایی و تجربه غیر کانادایی

1 سال تجربه کانادایی

2 سال تجربه کانادایی و بیشتر

فاقد تجربه کاری کانادایی

0

0

1 یا 2 سال تجربه کاری غیر کانادایی

13

25

بیش از 3سال تجربه کاری غیر کانادایی

25

50

 

ترکیب مدرک توانایی در یک مهارت وزبان

CLB5و بالاتردر تمام مهارت های زبان

CLB7و بالاتردر تمام مهارت های زبان

مدرک توانایی در یک مهارت و دانش زبان

25

50

 

امتیاز تکمیلی (600 امتیازی)

تمامی متقاضیان

مدرک انتخاب شدن از یکی از استان ها به غیر از کبک

600

پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای کانادایی

600

 

تمامی اطلاعات متقاضی طبق جدول های بالا بررسی  و محاسبه خواهدشد. همانطور که از نام سیستم بر میآید مدت زمان لازمه در اکسپرس انتری، از زمان ارسال مدارک تا اخذ ویزا، شش ماه می باشد. این روش ابداعی سریع جذب مهاجرت بزودی در استرالیا و نیوزیلند نیز استفاده خواهد شد. از طریق اکسپرس انتری خیلی سریعتر از قبل به کانادا خواهید رفت.

افرادی که تمایل به اخذ اقامت کانادا از طریق روش اکسپرس انتری یا ورود سریع و اسان هستند توصیه میشود برای شروع این امر از وکلای خوب مهاجرتی مشورت اخذ نمود ه و روال کار را به انها بسپارند تا با امتیاز بندی و محاسبه درست شرایط بتوانند به بهترین نتیجه نائل ایند .

 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید